Hibboux | Mattresses and Home Textiles
150 ₺ ÜZERİ TÜM ALIŞVERİŞLERİNİZDE ÜCRETSİZ KARGO!
Hibboux Highlights
 
Find Your Nest
with our brand new Nest Mattress
Shop Now
 
 
Hibboux Highlights
 
 
Sleeping Elements
Inspired by Nature
Because nature is more than just trees
Because sleep is more than just a bed
Because nature truly knows best
Ready to call Hibboux to the rescue?
 
 
 
 
 
 
 
 
GEZOND SLAPEM
Geïnspireerd door de natuur bestaan "Hibboux's Sleeping Elements" uit een reeks producten, zoals matrassen, dekbedden en beddegoed, die ontwikkeld zijn om afzonderlijk, maar met name gecombineerd een optimale, natuurlijk gezonde slaapmilieu creeren.
NATUURLIJKE MATERIALEN
Zoals uit de vele internationale kwaliteitscertificaten op te maken is bevatten de grondstoffen, die worden gebruikt om Hibboux producten te maken, geen schadelijke stoffen of chemicaliën. Je zult voelen dat de rustgevende omarming van de natuur je slaapkamer binnen wandelt met de natuurlijke producten van Hibboux.
NIEUWSTE TECHNOLOGIEËN
Hibboux is constant op zoek naar de nieuwste technologieën en past die ook toe om de prestaties van zijn matrassen en stof te verbeteren. Factoren zoals comfort, temperatuur, vochtopname en hygiëne worden verbeterd om zo de kwaliteit van uw slaap te optimaliseren. We doen dit zonder ooit een toevlucht te nemen tot chemische toevoegingen.
MILIEU VRIENDELIJKE
Door te kiezen voor duurzame en recyclebare grondstoffen zoals katoen, wol en bomen, die of wel ecolabel gecertificeerd zijn of geavanceerde productieprocessen ongergingen zonder dieren leed, toont Hibboux zijn respect voor alle levende organismen op de wereld, die wij met zijn allen delen.
ANIMAL LOVER
Hibboux respects nature and all of nature’s inhabitants. This is why none of its products contain any goose down, silk, leather, fur or other materials whose production is harmful to any animal. Hibboux’s entire production process is proudly animal-friendly, from research stage to final product.
TOEGANKELIJKE PRIJZEN
Hibboux heeft een missie, namelijk, dat iedereen een goede gezonde slaap verdient. Door marges onder controle te houden maakt Hibboux zijn producten toegankelijk voor zoveel mogelijk mensen.
 
bestseller
Bizi Takip Edin
@hibboux